WEB TASARIM
İNTERNET SİTESİ KURARKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
Samsun'da 1 Numaralı
Web Tasarım Ofisiyiz

İNTERNET SİTESİ KURARKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

İnternet sitesi kurarken nelere dikkat etmeliyiz : Günlük hayatta ister yaptığımız işler olsun ,istersek de kendimizi tanıtmak için internet sitesine ihtiyaç duymaktayız.Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak için çeşitli yöntemler var.İlk seçenek olarak sitemizi kendimiz yapa biliriz.Bu durumda yapmamız gereken ya oturup nasıl kod yazıldığını öğreneceğiz yada godady,wix gibi hazır şablon sitelerden, yardım alarak internet sitemizi tasarlamak olacak.

Bu tarz hazır şablon siteler, dijital dünyada bizi temsil edecek olan internet sitemizi tasarlarken daha ucuz gele bilir.Ancak başta ücretsiz gibi görünseler de ilerde istediğimiz ayarlamaları yapmak için, yada istediğimiz eklentileri eklemek için bizden ücret talep edebilmektedirler.Hazır kalıplarla çalışacağımız için özelleştirmelere genellikle kapalı olabilirler.

Kendimizi tanıttığımız ve para kazandığımız web sitelerini hafife alıp ,maliyeti düşürmek için hazır sitelere gitmek bize kötü geri dönüşler , istediğimiz performansı almamıza neden olabilir.

WEB TASARIM FİRMASI NASIL SEÇİLİR?
İnternet sitesi kurarken nelere dikkat etmeliyiz ? Kendimiz kodlama öğrenemediğimize ve hazır şablon web sitelerle , hem paramızı hemde zamanımızı kaybetmemek için bir diğer yol olarak bu işten para kazanan, web tasarım yapan bir firma ile anlaşmamız gerekmektedir.Peki internet sitesi yaptıracağımız bu firmayı seçerken ,nelere dikkat etmeliyiz?
Seçtiğimiz web tasarım firmasının internet sitesini dikkatli incelemeliyiz.
Verdikleri hizmetleri değerlendirmeliyiz ,ileride ihtiyacımız olabilecek hizmetleri verebilmeli.
Aldıkları hosting, domain gibi hizmetler için hangi firmaları kullanıyorlar?
Portfolyolarına dikkatli bakmalı,işlevsel ve görsel olarak işimize , kariyerimize uygun olup olmadığını kontrol etmeliyiz.
Onları arayabilir yada internet sitelerindeki ,canlı destek hatlarından hizmetleri ve danışmanlıkları hakkından mulakat yapabiliriz.
Portfolyolarından mevcut müşterilerini arayabilir ,müşterilerine verdikleri hizmetin kalitesine bakabiliriz.
Web tasarım sonrasında verdikleri destekleri öğrenmeliyiz.
545 368 5369
TELEFON YADA WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
arama-yap
TELEFON YADA WHATSAPP 
WEB TASARIM FİYATLARI NE KADAR?
Günümüzde internetin yaygınlaşması ,insanların teknolojiye olan ulaşımı kolaylaşması , ülkemizdeki özellikle web tasarım alanındaki denetimsizliği yüzünden, web tasarım alanında her gün yeni bir web tasarım firması çıkabiliyor.
Peki bu kadar seçenek arasından biz hangisini seçmeliyiz?
Google’da web tasarım firması diye arattığımızda 1 günde teslim ,200 tl 300tl gibi çok ucuz fiyatlara internet sitesi yapan firmalar ile karşılaşabiliriz.Bu tarz çalışma prensibine sahip firmalar ile çalışırsak sabah yaptırdığımız internet sitesini, akşam yayına sokup,ertesi gün isteyeceğimiz bir değişiklikte telefondan yetkili birine ulaşmamız hayal olabilir.Başta makul gibi gözükse de ,sonradan yapılacak en ufak değişiklikte bile ücret talep edilebilir.

Öncelikli olarak internette, bulunduğumuz ildeki web tasarım firmalarını tek tek inceleyip, bize güven veren firmalar arasından bir fiyat listesi çıkarmalıyız.
İnternet sitesi yaptırdığımız firmada bu işten para kazandığını düşünürsek günün şartlarına uygun fiyatı zaten bula biliriz.Eğer çalıştığımız firmalar yada freelancerlar, yaptıkları işi hayatlarını devam ettirebilmek için yapıyorlarsa ,işi kesinlikle ciddiye alıcak ve titiz çalışacaktır.Her zaman için profesyonellerle çalışmak bizim yararımıza olucaktır.
Samsun'da Web Tasarım Alanında 15 Yıldan Uzun süredir Hizmet Veriyoruz
0545 368 53 69
facebook.com/prowebtasarim youtube.com//UC6pBAMXkL8u7V
İPUCU
Tekarlanan içerikler SEO'da sitenize olumsuz puan vermektedir. Tekrarlanan içerikleri kaldırmanız SEO puanınızı çok fazla arttıracaktır.
ANASAYFA
PAKETLER
MENU
HİZMETLER
İLETİŞİM
apartmentphonethumbs-upmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram