WEB TASARIM
İNTERNETTE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR ?
Samsun'da 1 Numaralı
Web Tasarım Ofisiyiz

İNTERNETTE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR ?

Günümüzde internet alışverişleri ve ciroları her geçen gün çığ gibi büyükmektedir. Bunun nedenlerinin başlarında ise Eticaretin gerçek bir işyerine göre daha az maaliyeti olması nedeni ile bu alanı geliştirmeye açlışşan firmaların , eticaret sitelerinde indirimler, hediyeler, kuponlar, ücretsiz kargo, iade imkanları gibi bir çok faktörden oluşmaktadır . Aşağıda size İnternette güvenli alışveriş için tüyolar vereceğiz.

Yukarıda saydığımız avantajlar oldukça cazip gelmektedir. Ayrıyeten ürün veya hizmet almak için onca koşuşturma ve yorgunluktan sizi kurtarması bu işin bonusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Faturlarımızı takip etmek ve banka kuyruklarından da bizi kurtarmaktadır. eticaret ortamları.

Burdaki en can alıcı nokta ise alış veriş yaparken kullandığımız kredi kartı bilgilerimizin güvenliği, hergün haberlerde, sosyal medyada, etrafımızdan duyduklarımız bizi internet üzerinden alış veriş yapmayı, fatura ödeme konusunda korkmamıza neden olmaktadır, ve sürekli olarak , fikirlerimizi ertelememize neden olmaktadır.

Aşağıdaki size anlatacağım ufak bir bilgi ile sizi tüm dertlerinizden kurtaracağımızı düşünüyoruz.
545 368 5369
TELEFON YADA WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
arama-yap
TELEFON YADA WHATSAPP 
SANAL KART
internet siteleri üzerinden yapacağınız alış verişlerinizde Gerçek kredi kartı bilginiz yerine bankalarınızdan alacağınız SANAL KART bilgilerinizi kullanmak size % 100 güvenli bir alış veriş imkanı sunacaktır. İyi ama bu nasıl olacak, nasıl yapacağız bu kadar basit mi gibi soruları aklına geldiğini görür gibi oluyorum, sizin için sanal kart ile internet alış verisi konusunu aşağıda daha detaylı şekilde açıklayacağım.

İlk önce bankanızda bir sanal kart oluşturmanız gereklidir. Bunu çok basit ve hızlı şekilde bankanızın internet sitesinden – mobil uygulamalarından, bankanızı arayarak yada bankanıza giderek oluşturmanız gereklidir. Bu işlemi sadece bir kere yapıyoruz. bu oluşturulan sanal kredi kartı için ayrı bir ücret alınmamaktadır. İşin en can alıcı noktası şudur. oluşturulan Sanal Kartın bakiyesi sürekli olarak SIFIR dır yani hiç bir şekilde alış verişe müsade etmez, alış veriş yaptınız ödeme yapacağınız zaman , bankanızın internet şubesinden, yada mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak sanal kredi kartınıza alış veriş tutarı kadar bakiye yüklememiz gerekiyor. bu bakiye yükledikten sonra gönül rahatlı ile alış verişinizde sanal kart bilgilerinizi girerek alış verişinizi yapabilirsiniz. kredi kartı bilgileriniz 3. kişilerin eline geçse bile yüklediğiniz bakiyeyi az önce kullandığınız için kart bilgilerinizi ele geçiren kişiler hiç bir şekilde kredi kartınızla alışveriş yapma gibi işlemler yapamaz.

Daha sonra yeniden alış veriş yapacağınız zaman bakiye artırıp ödemelerini kolaylıkla yapabilir güvenli şekilde e dünyanın korsanlarından korunmuş olursunuz.

SANAL POS
Sanal pos kullanan sitelerden alışveriş yapmayı dikkat edin
günümüzde alışveriş için büyük alışveriş siteleri bulunmaktadır Örneğin Hepsiburada , n11,  Trendyol gibi Siteler üzerinden alışveriş yapmak fiyat olarak avantaj sağlamakla beraber güvenlik ve açısından da müşterileri korur.
ancak aradığınız ürünleri bu sitelerde bulamıyorsanız. yerel satıcıların Web siteleri üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz. ancak Burada dikkat etmeniz gereken şey, web sitesi sahibinin sanal pos kullanıp kullanılmadığı dır, unutmamalıyız ki sanal pos alabilmesi için firmaların web sitelerini gerekli düzenlemeleri yerine getirilmesi gerekmektedir. bankalar tüm başvuru yapan kişilere sanal pos vermemektedir ler.

SSL SERTİFİKASI
Alışveriş yaptığınız Web sitesinin güvenli olduğuna dair adres çubuğunun sol üst köşesinde SSL sertifikası olduğunu dikkat etmeniz gerekmektedir. SSL sertifikası olan web sitelerinde banka kart bilgileriniz üyelik bilgileriniz mesajlaşma larınız gibi verileriniz şifrelenerek saklanmaktadır. web sitelerinin herhangi bir sebepten saldırıya uğrayıp veritabanları ile geçse bile, sizin bu bilgileriniz şifreli şekilde saklandığı için, korsanlar tarafından tamamen ele geçirilemez.

3D SECURE
Eğer kartınızda bu sistemi aktif ederseniz, internet alışverişlerinde kart bilgilerini girdikten sonra ödemeyi direkt hesabınızdan çekemez, cep telefonunuza bu harcama ile alakalı bilgi harcama tutarı ve işlemi gerçekleştirmek isteyip istemediğinize soran bir bilgi vermektedir. Eğer bu işleme onay vermek isterseniz mesajdaki 6 haneli rakamı alışveriş sitesine giriş yaparak ödemeyi tamamlayabilirsiniz. bu sayede kart bilgileriniz başka kişilerin eline geçmiş olsa bile sizin haberiniz olmadan alışveriş yapamazlar

KİŞİSEL BİLGİSAYAR VE TELEFON KULLANIMI
internet kafe gibi herkesin kullanımına açık olan yerlerden kredi kartı Bilgilerinizi girerek alışveriş yapmanızı tavsiye etmeyiz, kar ne kadar web sitesi üzerinden çeşitli şifrelemeler ile koruma sağlaması da, herkesin kullanımına açık olan bilgisayarlar üzerinden kişisel Bilgilerinizi giriş yaptığınızda bu ağdaki yönetici bilgisayar ve diğer bilgisayarlardan Yazdığınız bilgiler mesajlar görülebilmektedir. kötü niyetli kullanıcılar veya yöneticiler şifrenizi kart Bilgilerinizi ve kişisel Bilgilerinizi ele geçirebilir. Bu nedenle tavsiyemiz internet alışverişlerinde kişisel bilgisayar Turkcell telefon ile mobil veriniz veyahut kendi ev anı üzerinden internete bağlanıp alışveriş yapmanızı tavsiye ederiz.

ÜRÜN / FİRMA ARAŞTIRMASI
bir ürünü satın almadan önce internet üzerinden ürünle alakalı yorumları okumanızı tavsiye ederiz. Daha önce ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerini paylaştığı bu yorumlar çok önemlidir. ürünün sağlamlık ekonomiklik Kargo durumu, iade işlemleri, garantisi gibi birçok konuda daha önceki satın alan kişiler tarafından yorumlar yapılmaktadır, bu yorumları dikkatlice okursak ürün hakkında kabaca bir bilgi edinmiş oluruz, aynı şekilde ürünü satan firma ile alakalı da yorumların bulunduğu Siteler mevcuttur Örneği https://www.sikayetvar.com/ gibi Siteler üzerinden satış yapacağınız firmaya ait Olumlu ya da olumsuz yorumları okuyabilirsiniz
Samsun'da Web Tasarım Alanında 15 Yıldan Uzun süredir Hizmet Veriyoruz
0545 368 53 69
facebook.com/prowebtasarim youtube.com//UC6pBAMXkL8u7V
İPUCU
Twitter'da fazla paylaşım yapan ya da attığı tweetlerle sinirinizi bozan, ancak “Ayıp olmasın” diye takipten çıkarılamayan kişilerden uzak durmak için Twitter’ın “Sessize alma” özelliği bulunmaktadır. Sessize aldığınız kişilerin tweetlerini anasayfanızda görmezsiniz.
ANASAYFA
PAKETLER
MENU
HİZMETLER
İLETİŞİM
apartmentphonethumbs-upmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram