WEB TASARIM
WEB TASARIM FİYATLARI
Samsun'da 1 Numaralı
Web Tasarım Ofisiyiz

WEB TASARIM FİYATLARI

Son yıllarda çok fazla web tasarım yapan site türemiştir. Ancak kurumsal ve bireysel müşteriler bu siteler arasından hangisini seçecekleri konusunda kararsız kalmaktadırlar. Burada sizlere en iyi nasıl web tasarım sitesi seçilir konusunda yardımcı olacağız. En iyi web tasarım sitesi nasıl seçilir ya da en ucuza web tasarım nasıl yapılır konularında fikir sahibi olmanızı sağlayacağız.

Web Tasarım Fiyatlandırmada Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Web tasarım sitesi seçerken elbette herkesin ilk aradığı ölçüt fiyat olmaktadır. Fiyatlar çok yüksek değişkenlik göstermektedir. Sunulan hizmet sayısı ve miktarı bunda büyük rol oynamaktadır. Bunun yanında çeşitli ölçütler de web tasarım sitesi fiyatlarının oluşumunu sağlamaktadır.

Bu nedenleri şu şekilde sıralamak mümkün:

  • Sitenin izin verdiği hizmetler
  • Sitenin sunduğu hizmetlerin kapsamı ve sınırı
  • Sunulan teknik destek ekibi hangi zaman aralıklarında destek veriyor ve ne kadar kaliteli
  • Sitenin ve host makinelerinin hızı ve güvenilirliği

Bu ölçütler web tasarım sitesi fiyatlarının oluşumunda katkısı olan nedenlerdir. Bu ölçütlere bakarak bir web sitesi firmasının sunduğu fiyatın az ya da çok olup olmadığına karar vermek mümkündür.

545 368 5369
TELEFON YADA WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
arama-yap
TELEFON YADA WHATSAPP 

Dinamik Site Fiyatlandırması Neye Göre Yapılır?

Dinamik web siteler günümüzde en çok kullanılan web sitesi tipidir. Bu siteler statik web sitelerinden daha sonra ortaya çıkmıştır. Dinamik web siteleri PHP ve ASP gibi çeşitli dinamik web sitesi yazılımlarını kullanarak yapılmış sitelerdir.

Bu siteler çok çeşitli hizmetleri verebilir, veri tabanı barındırabilir, daha etkili ara yüzleri barındırabilir. Bu özellikleri nedeniyle statik web sitelerine tercih edilirler. Dinamik web siteleri fiyatlandırmasında dikkat edilecek en önemli şey sitenin hangi altyapıyı kullandığıdır. Bu konuda çeşitli yazılım altyapıları mevcuttur.

  • PHP
  • JavaScript
  • HTML 5
  • C++

Görüldüğü üzere çeşitli seçenekler mevcuttur. Bu altyapıların birbirlerine göre artı ve eksileri vardır. Elbette ki fiyatlar da buna göre değişmektedir.

Statik Site Fiyatlandırması Neye Göre Yapılır?

Statik siteler, dinamiklere nazaran daha basit yapılardır. Bu nedenle fiyatlandırmalar da oldukça ucuzdur. Bu nedenle tavsiye edilen en iyi güvenliği sağlayan firmanın tercih edilmesidir. Çünkü bu tür sitelerin amacı basit olmalarıdır ve böylece çok hızlı çalışırlar. Ancak aynı zamanda güvenliğe de dikkat edilmesi gerekir. Bu nedenle statik web sitesi hizmeti alırken ufak fiyat farklılıklarından dolayı güvensiz bir seçeneğe başvurmamak gerekir.

Özel Site Yapımı Fiyatlandırması Nasıl Yapılır?

Web tasarım siteleri genel olarak şablonlar sunmaktadır. Bazen de müşteriler kendilerine özel tasarımlar isteyebilir. Eğer ki özel tasarım isteniyorsa bunun maliyeti daha fazla olacaktır. Eldeki durum iyi değerlendirilerek özel tasarıma ihtiyaç duyulup duyulmadığı iyi belirlenmelidir.

Tema Yapımı Fiyatlandırması Nasıl Yapılır?

Özel sitelerden farklı olarak tema yapımı siteler daha ucuzdur çünkü tasarım maliyetleri düşüktür. Bu nedenle bu tip sitelerde diğer özelliklere dikkat edilmelidir.

Samsun'da Web Tasarım Alanında 15 Yıldan Uzun süredir Hizmet Veriyoruz
0545 368 53 69
facebook.com/prowebtasarim youtube.com//UC6pBAMXkL8u7V
İPUCU
YouTube üzerindeki videoları gif'e çevirmek için https://www.youtube.com/watch?v= ile başlayan linki https://www.gifyoutube.com/watch?v= olarak değiştirebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz videoları gif formatına çevirebilirsiniz.
ANASAYFA
PAKETLER
MENU
HİZMETLER
İLETİŞİM
apartmentphonethumbs-upmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram